Tweede plaatsingswedstrijd trampolinespringen 2e divisie TSV

Het eerste team van TSV Hoogezand heeft zich afgelopen zondag in Heerenveen als tweede geplaatst voor het NK trampolinespringen voor teams. Aniek Doorten (14), Anouk Dreijer (16), Manon Vonk (17) en Daniël Blik (18) lieten net als op 29 september zien zich goed te kunnen meten met de landelijke concurrentie in de tweede divisie. Hun derde plaats van afgelopen zondag was in combinatie met de tweede plaats van 29 september ruim voldoende om deelname aan het NK af te dwingen.

Voor de individuele klassementen was het viertal iets minder succesvol. Anouk en Manon eindigden net naast het podium in de senioren dames klasse; Aniek en Daniël moesten het allebei door vroegtijdig beëindigde oefeningen doen met plaatsen onderin het klassement. Desalniettemin kunnen de vier tevreden terugkijken op hun eerste twee wedstrijden. Het teamresultaat is zeer bemoedigend voor de eindstrijd welke op 8 december in Alkmaar zal plaatsvinden.

Op 17 november a.s. krijgen de teams in de derde en vierde divisies hun tweede kans om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap voor teams. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de verrichtingen van de springers van TSV Hoogezand.