TSV genomineerd voor Sportploeg van het jaar 2018 Midden-Groningen

Met trots kunnen wij melden dat de voltallige selectie van TSV Hoogezand is genomineerd voor de eerste uitreiking van de titel sportploeg van het jaar van de gemeente Midden-Groningen!

Op vrijdag 12 april worden de sportprijzen uitgereikt aan de winnaars. Het evenement rondom de sportverkiezing vindt plaats in de Kalkwijckhal, en begint om 19u30. Kom dus allemaal hoe we deze prachtige titel misschien wel in de wacht slepen. Naast de sportverkiezing zullen er ook diverse sportieve shows opgevoerd worden, ook door een aantal van onze selectiespringers. Kom dus vooral op vrijdag 12 april naar de Kalwijckhal om onze toppers aan het werk, en misschien wel op het podium te zien!

De toegang is gratis en staat open voor alle geïnteresseerden.

Meer informatie is te lezen op de site van de gemeente.