Eerste plaatsingswedstrijd TSV derde en vierde divisie

Afgelopen zaterdag 5 oktober werd er door 3 teams van TSV Hoogezand gestreden voor een plekje op het NK in Oss. Deze wedstrijd was zowel individueel als team een succes.

Het eerste TSV team wist een 2e plek te bemachtigen. Voor dit team kwamen Cato Hindriks en Nienke van der Velde uit in de jeugd meisjes en werden respectievelijk 4e en 5e. In de junior meisjes wisten Romee Vonk en Eva van der Velde een nette 8e en 12e plek te behalen.

In dezelfde divisie behaalde het andere team een nette 4e plek, waarbij individueel Dana Koning bij de dames een 3e plek wist te behalen. Tevens wist Janiek Gremmer een 3e plek te behalen (pupil meisjes). Chris Spits sprong z’n eerste wedstrijd en behaalde hier een goede 3e plek. Marcha Harms werd 1e in de categorie jeugd meisjes.

In het derde team kwam Thom Koster voor het eerst uit in de 3e divisie en behaalde hier een nette 4e plaats, zijn teamgenootje Maree-Joanne Tauran behaalde in de jeugd meisjes een 12e plek. In de pupil meisjes behaalde Melinde Ramaker een 3e plek en Eva Scholten een 10e plek. Hiermee behaalde het team een 15e plaats.

Op 9 november in Heerenveen is de tweede en tevens laatste kans om een plekje op het NK veilig te stellen.