Laatste plaatsingswedstrijd voor het NK Teams

Afgelopen zaterdag 9 november 2019 was de laatste kans voor de trampolinespringers van TSV Hoogezand om zich te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen in januari.

12 springers ingedeeld in 3 teams in de 3e divisie kwamen afgelopen zaterdag in actie op de laatste plaatsingswedstrijd in Heerenveen. Hierbij heeft TSV-2 bestaande uit Cato Hindriks, Nienke van der Velde, Romee Vonk en Eva van der Velde zich als 3e geplaats voor het NK op 18 januari in Oss. TSV-1 (Marcha Harms, Chris Spits, Janiek Gremmer en Dana Koning) en TSV-3 (Maree-Joanne Tauran, Thom Koster, Melinde Ramaker en Eva Scholten) hebben zich niet geplaatst maar hebben in een sterk deelnemersveld van 18 teams respectievelijk een nette 9e en 14e plek behaald.

Individuele zijn er mooie scores behaald, hierbij was er in de jeugd 2 meisjes een podium gevuld met blauw TSV; Marcha Harms 1e, Nienke van der Velde 2e, Cato Hindriks 3e. Bij de pupil meisjes werd Melinde Ramaker 3e, in dezelfde klasse behaalde Eva Scholten een 6e plaats. Bij pupil 2 meisjes behaalde Janiek Gremmer een bronzen plak. Ook Chris Spits behaalde een bronzen plak (pupil jongens). In de jeugd 1 / 2 jongens behaalde Thom Koster een 6e plaats. Maree-Joanne Tauran behaalde in de jeugd 1 meisjes een 6e plek. Eva van der Velde en Romee Vonk behaalde respectievelijk in de klasse junior meisjes een 4e en 9e plek.